nabo

Grønne og skjermede fellesområder med gåavstand til det meste

Gartneritaket ligger sentralt til, samtidig som du kan leve et skjermet liv i de grønne fellesområdene som fungerer som sosiale knutepunkt for naboene. Her vil det komme flotte rekreasjonsarealer, sittegrupper, og ikke minst vil takterrassen tilby flere muligheter for å drive urban dyrking der du kan aktivisere grønne fingre og sette hagegleden fri.

Felles goder for beboerne på Gartneritaket

TAKHAGE

PARSELLER

GARASJE I KJELLER

SYKKELPARKERING

Skapergleden og det grønne står sentralt på takterrassen – Gartnerihagens mest spektakulære møteplass


Gartneritaket henter navnet sitt fra tomtens historie. Her lå en gang et kjent og kjært familiedrevet gartneri. Både på taket og i gårdsrommet mellom husene kommer flere små drivhus for deg som har grønne fingre, og den karakteristiske felles takterrassen vil være sentrum for sosiale møter mellom venner og naboer. Det kommer også gode sittegrupper, redskapsbod og plantekasser. I tillegg kan du invitere til både søndagskaffe og bursdagsselskap i Gartnerihagens utestue, den er like praktisk som den er hyggelig. Oasen på taket egner seg med andre ord perfekt til å dyrke frem både gode relasjoner og grønne gleder.

Gårdsrommet mellom husene blir både pusterom og samlingspunkt for venner og naboer


Gårdsrommet mellom husene i nabolaget blir også et flott samlingssted. Det grønne rommet formes som et trivelig parkområde, med grønne gangstier og luftige lunger som er skjermet fra de urbane omgivelsene. Gårdsområdet vil bli oppdelt i soner som hver vil ha sitt særpreg med ulike frukttrær, pergolaer, plantekasser, leke- og treningsapparater, samt en rekke sittegrupper der det vil være hyggelig å ta med kaffekoppen ut i de frodige omgivelsene. Det blir som en forlengelse av ditt eget hjem. Gartnerigaten er planlagt som en koselig nabolagsgate som knytter byggene sammen. Her kommer du til å trives.

Den sentrale beliggenheten sørger for at du har nærhet til alt du trenger – og vel så det


Fra Gartneritaket har du tøffelavstand til Vestby Storsenter som gir deg alle mulige shoppingmuligheter, og Oslo Fashion Outlet ligger like utenfor sentrum. Det er gangavstand til skoler og barnehager, matvarebutikk, apotek, idrettshall og nyåpnede Vestby Kulturkvartal, med alle sine tilbud og aktiviteter. Vestby Stasjon ligger kun et par minutter unna, og med den nye Follobanen bruker bare du rundt tjue minutter inn til Oslo. Nærheten til E6 gjør at nabolaget også er lett tilgjengelig med bil.

Galleri – Felles områder

Oslo S – 22 min med tog og 35 min med bil 

Vestby Stasjon buss og tog – 6 min gange 

Vestby Bru busslinjer FB11, FB12, 530, 531, 540N – 2 min gange 

OSL Gardermoen – 1 t med bil 

Skole (1.-10. kl. og VGS) – under 20 min gange 

Rema 1000 – 4 min gange 

Boots apotek – 4 min gange 

Vestby kultursenter – 6 min gange 

Vestby Storsenter – 5 min gange 

Vestby Stadion aktivitetshall, fotball, friidrett – 13 min gange

Meld interesse