nabo

Helt nye leiligheter i Sandvika

På Løxatorget finner du lekre og plassoptimale leiligheter med fine løsninger som gir gode rom for å invitere venner og familie til både hverdag og fest. Det nye nabolaget ligger ved Sandvika sentrum med nærhet til Sandvikselva, BI-parken, Kadettangen og Kalvøya. Velkommen hjem til Løxatorget.

Velkommen til visning!

Type

Selveierleilighet

Pris

4 850 000 - 12 500 000

Kvm.

31 - 107

Antall rom

2–4

 • Planlegging

  2019-2022

 • Salgsstart

  Oktober 2022

 • Forventet byggestart

  Høsten 2024

 • Planlagt innflytting

  Høsten 2026

Tilrettelagt for deling og godt naboskap

Det nye nabolaget er skapt med henblikk for å gi deg en enkel, sentral og aktiv hverdag. Fellesområdene på torget inviterer til både sporty utfoldelse, sosiale samlingssteder og roligere rekreasjonsarealer. Her bor du i et livlig og sentrumsnært nabolag med tilgang på alt du ønsker deg i det daglige. Det vil bli etablert attraktive utearealer i rommet mellom husene med sosiale fellesområder, treningsapparater, samt et lite torg. Torget skal opparbeides som en trivelig lokal møteplass, dette blir et sted du kan treffe gode naboer og nye venner.

Det historiske bygget Sandvika Folkets Hus fra 1915 er en integrert del av det nye boligkvartalet. Slik som Folkets Hus i lang tid har samlet mennesker, vil Løxatorget være et sted der mennesker kan møtes.

Sjekk ut boligvelgeren for mer informasjon om leilighetene.

Gode solforhold

Nærhet til knutepunkt

Sportslig aktivitet

Felles uteområder

For alle livets faser

På Løxatorget kan du velge mellom alt fra store 2-roms leiligheter til romslige 4-roms, fra 50 -107 kvm. Her er det boliger for alle livets faser slik at du kan finne noe som passer nettopp deg. Løxatorget har en sentral beliggenhet rett nord for Sandvika sentrum og i gangavstand til et stort kollektivtilbud. Det nye nabolaget vil bestå av 80 svanemerkede leiligheter. Her blir det fint å bo.

3-roms for prisen av 2-roms

Vi har justert noen av våre 2-roms og gjort den om til 3-roms – uten å endre prisen. Tilpass ditt hjem etter dine behov og livsstil. Med den nye 3-roms planløsningen får du et ekstra rom som kan brukes som et kontor, gjesterom eller et ekstra rom for familien.

Natur og kultur 

Det er mange tilbud i nærområdet som både den sporty og den kulturelle vil sette pris på. Det du kanskje vil bli mest glad i, er nærheten til flotte utendørsområder som BI-parken, Kjørboparken, Kalvøya og Kadettangen. Spesielt om sommeren er disse områdene helt nydelige.

Kollektiv

Buss – 100 m

Skole

Ungdomsskole – 350 m

Barnehage

Furustubben – 50 m

Butikker

Rema 1000 – 200m

Siste nytt om prosjektet

Velkommen til visning


Ta kontakt med prosjektmegler Olav Aune på telefon
416 50 270  eller Christian Foss på telefon 901 73 534 for å avtale en visningstid.

Meld deg på visning

Meld interesse

Utforsk mer om boligprosjektet