nabo
Logo

Trinn 2 kommer snart for salg.

Trinn 2 i Gartneritaket byr på en god variasjon av 1- til 4-roms leiligheter, og spesielt blir det mange arealeffektive 1- 2- og 3-roms varianter. En stor andel leiligheter som vender mot Senterveien har innglassede balkonger som du kan åpne etter behov og fungerer som et ekstra rom som kan brukes året rundt. Flere av leilighetene er også gjennomgående og har en ekstra balkong som vender ut mot gårdsrommet. Felles for alle leilighetene er at du kan sette ditt eget preg på din nye bolig ved hjelp av tre spennende stilpakker.

Logo

Galleri – Eksteriør

Eksteriør fra Gartneritaket Trinn 2. Kun illustrasjoner. Avvik vil forekomme.

 • Planlegging

  2023

 • Salgsstart

  3. kvartal 2024

 • Byggestart

  Info kommer

 • Planlagt innflytting

  Info kommer

Logo

Stilkonseptene for kjøkken og bad

Felles for alle leilighetene er at du kan sette ditt eget preg på din nye bolig ved hjelp av tre spennende stilpakker; «Havre», «Jord» og «Spire». Stilpakkene er kostnadsfrie å bytte imellom. Du kan også personifisere boligen din langt utover dette gjennom en rekke tilvalgsmuligheter som veggfarger, gulvvarme og garderobeløsninger for å nevne noe.

Kjøkken

HAVRE
Velger du stilkonseptet «Havre» for ditt nye kjøkken, får du kjøkkenfronter i en lys og varm beige farge, push to open funksjon på overskap og grep i børstet stål. Benkeplatene blir et slitesterkt laminat i en lys beige farge med noe spill.

SPIRE
I stilkonseptet «Spire» har kjøkkenfronter en behagelig, mellomgrønn farge med push to open funksjon på overskap og grep i børstet stål. Benkeplatene kommer i slitesterkt i laminat i en kremhvit farge med noe spill.

JORD
Stilkonseptet «Jord» har mørke og elegante fronter, push to open funksjon på overskap, og grep i børstet sort. Benkeplatene blir i slitesterkt i laminat i en lys beige farge med noe spill.

Bad

Alle baderomsgulv får 60x60 cm fliser med sten/terrazzo uttrykk i lyse beige toner. I dusjsonen legges mosaikk/mindre fliser. Veggene får også 60x60 cm fliser i en lys tone som harmonerer med gulvflisene.

Velger du stilkonseptet «Havre» til baderomsinnredningen får du skuffer i lyspigmentert eik og heldekkende hvit vask. Speilet over vasken får backlight-belysning. Velger du konseptet «Spire», får baderomsinnredningen hvite skuffer. Konseptet «Jord» har skuffer i sort eik.

Galleri – Leilighetene Trinn 2

Logo

Velkommen til visning

Vi tilbyr visning på tomten og i møblert visningsleilighet, fra trinn 1.
Ta kontakt for å avtale visning med Emilie Hamansen, tlf 907 07 393 eller Øyvind Meaas, tlf 971 71 833.

Oslo S – 22 min med tog og 35 min med bil 

Vestby Stasjon buss og tog – 6 min gange 

Vestby Bru busslinjer FB11, FB12, 530, 531, 540N – 2 min gange 

OSL Gardermoen – 1 t med bil 

Skole (1.-10. kl. og VGS) – under 20 min gange 

Rema 1000 – 4 min gange 

Boots apotek – 4 min gange 

Vestby kultursenter – 6 min gange 

Vestby Storsenter – 5 min gange 

Vestby Stadion aktivitetshall, fotball, friidrett – 13 min gange

Meld interesse